Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Възстановяване след инсулт: Програма в помощ на болните и близките им

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2010
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 10,65
ISBN: 9789549886382
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Д-р Антоанета Докова
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Можете да изтеглите книгата Възстановяване след инсулт: Програма в помощ на болните и близките им във формат pdf epub след безплатна регистрация

Описание:

В древността инсултът е бил наричан апоплектичен удар. И наистина, тазиболест е истински удар, станал в наше време основен проблем наневрологията. Книгата ще помогне да се реши един от главните проблеми нахората, прекарали тази болест – да се адаптират към новите условия наживот след катастрофата. В новата си книга опитният лекар Антоанета Докова просто и подробно щеви разкаже за заболяването, основните правила за лечение на болния вкъщислед прекаран инсулт, за това как да се създадат условия, които да мупомогнат да не изпадне в депресия, да възстанови силите си и главното –как да се предпази от повторен случай. Това издание е универсално, тъй като всички препоръки са основани нанай-новите методики за възстановяване след инсулт, но в същото време несе отхвърлят и народните рецепти, проверени през вековете.

...о време провокира повече инсулти по наблюдение на лекарите, като особено застрашени са хората с хронични заболявания - артериална хипертония, болест на сърцето, ритъмни нарушения, ... ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ИНСУЛТ - Д-Р АНТОАНЕТА ДОКОВА, ПАРИТЕТ ... ... ... Периодите на долекуване на пациентите след преживян инсулт, инфаркт, фрактури и други тежки заболявания могат да бъдат изключително трудни за болните и близките им. Близките им са принудени да превърнат дома си в болница, да отсъстват от работа, да се опитват да облекчат мъките на болните или да им търсят медицински специалисти за грижа по дом ... Възстановяване след инсулт - програма в помощ на болните и ... ... . Близките им са принудени да превърнат дома си в болница, да отсъстват от работа, да се опитват да облекчат мъките на болните или да им търсят медицински специалисти за грижа по домовете.