Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Как да преодоляваме тревогата и стреса

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2013
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 3,17
ISBN: 9789545290635
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Дейл Карнеги
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Дейл Карнеги книги Как да преодоляваме тревогата и стреса epub са достъпни за вас след регистрация в нашия уебсайт

Описание:

Никой проблем досега не е бил решен посредством притеснение. Ако насочименергията, която изразходваме за него (а то е ненаситен консуматор наенергия), към конструктивни стъпки за решаване на трудностите, предкоито сме изправени, то не само ще забравим за страховете и вълнениятаси, но и ще се превърнем в много по-здрави и щастливи хора. Тазиконцепция не е нова. Още от древността мъдреци и философи са яизразявали по най-различни начини.В своята книга „Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота“ Дейл Карнеги я разглежда в голяма дълбочина. Дори само някои от съветите, даденитам, могат да ни помогнат да погледнем под различен ъгъл на нещата, закоито се тревожим.Най-щастливи не са непременно хората,притежаващи най-много от всичко, а онези, способни да извличатмаксималното от нещата, които срещат по пътя си. Светлото бъдещенеизменно се базира върху забравеното минало. Няма как да вървим напред вживота, докато не се отърсим от някогашните си провали и страдания.

...а преодоляване на страха, тревогата и стреса, за да се добие по-голяма самоувереност, по-добри взаимоотношения с околните и ... Как да преодоляваме тревогата и стреса ≫ описание и цена ... ... ... Страхотен избор на книги Как да преодоляваме тревогата и стреса на цена от 12.00 лв. ☛ Booktrading.bg За повече информация и въпроси ☎0882 907 212 Как да преодоляваме тревогата и стреса прелисти Автор: Дейл Карнеги & Associates „Как да преодоляваме тревогата и стреса" ни припомня, че щастието не се измерва с количеството на нашите притежания, а с всичко онова, което сме извлекли от срещите в живота си. Как да преодоляваме тревогата и стреса. Дата: 21.01.2013. ... В своята книга „Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на ... Как да преодоляваме тревогата и стреса | Az-jenata.bg ... . Как да преодоляваме тревогата и стреса. Дата: 21.01.2013. ... В своята книга „Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота" Дейл Карнеги я разглежда в голяма дълбочина. Как да преодоляваме тревогата и стреса ⚫ от Дейл Карнеги 【Колибри】 9789545290635 Купете сега от онлайн книжарница Сиела Безплатна доставка над 40 лв. Как да преодоляваме тревогата и стреса Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Дейл Карнеги (1888-1955) е пионер в онова, което днес наричаме развитие на човешкия потенциал. Неговите лекции и книги са помогнали на хора от цял свят да станат уверени, представителни и влиятелни личности.

През 1912 ... Проверени от времето техники за овладяване на стреса ... Съветите на Дейл Карнеги са помогнали на м Дейл Карнеги (1888-1955) е пионер в онова, което днес наричаме развитие на човешкия потенциал. Неговите лекции и книги са помогнали на хора от цял свят да станат уверени, представителни и влиятелни личности. Дейл Карнеги & Associates „Как да преодоляваме тревогата и стреса" Колко често ни се е случвало да се събудим посред нощ, облени в студена пот, и да се отдадем на Да си поговорим за стреса... Аз лично закусвах с една купичка стрес и почти съм сигурна, че и за обяд това ще взема. Неизбежно е да не се сблъскваме с натовареното си ежедневие, да не се ядосаме на някого или по-лошо - на ... Как да преодоляваме тревогата и стреса 600x909 Дейл Карнеги (1888-1955) е пионер в онова, което днес наричаме развитие на човешкия потенциал. Купи книгата Как да преодоляваме тревогата и стреса от Дейл Карн...