Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Тайната на катарите

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2012
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 11,27
ISBN: 9789542811497
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Грег Лумис
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Тук ще намерите книгата Тайната на катарите pdf

Описание:

В книгата "Тайната на катарите" Грег Лумис прави сложна иинтригуваща за четене връзка между тайна, пазена от еретиците катари,будистки монаси и нацистки военнопрестъпници – сведения, че ИисусХристос всъщност се е отървал жив от разпятието и е заминал за Индия,където е изучавал местната религия и философия. По невероятен начинтези ръкописи стигат до Ватикана и са заключени в Секретния архив наСветия престол. По подобен невероятен начин тайната на катаритеподпомага нацистите да скрият на сигурно място в подземна шахта вавстрийските Алпи невероятни количества произведения на изкуството искъпоценности. Американско дете от нашето време, способно да си „спомни”преживяното в миналия живот, се отъждествява с един от героите настанали преди много време събития. Този герой е полски евреин, изведенот Аушвиц, за да работи по нареждане на нацистите за кодиране наинформацията за местонахождението и стойността на тези съкровища. Единот видните военнопрестъпници много време след края на Втората световнавойна успява да отвлече детето, което го отвежда до тайното скривалище,но след много перипетии всичко завършва с хепи енд.

...ата си книга "Тайната на катарите" на издателство Сиела, Лумис, който е познат на читателите като автор на трилъри с историческа основа и изпълнени с мистерии и неочаквани обрати сюжети ... Тайната на катарите, книга от Грег Лумис — Книжарница ... ... ... Жан Блум е автор на множество книги, посветени на религията и учението на катарите, сред които се отличава "Светият Граал и тайната на щастливата смърт". Страхотен избор на книги Тайната на катарите на цена от 16.00 лв. ☛ Booktrading.bg За повече информация и въпроси ☎0882 907 212 Тайната на катарите book. Read 19 reviews from the world's largest community for readers. Бивш агент от ... Тайната на катарите | Galaxy.bg ... . Страхотен избор на книги Тайната на катарите на цена от 16.00 лв. ☛ Booktrading.bg За повече информация и въпроси ☎0882 907 212 Тайната на катарите book. Read 19 reviews from the world's largest community for readers. Бивш агент от ЦРУ е въвлечен в опасно и изпълнено с мистерии пр... Тайната на катарите подпомага нацистите да скрият на сигурно място в подземна шахта в австрийските Алпи невероятни количества произведения на изкуството и скъпоценности. Тайната на еретиците ... гнездо на катарите. Говори се, че някои Съвършени са успели да се спасят от Инквизицията и са отнесли със себе си свещеното съкровище на катарската църква. Къде е ... ТАЙНАТА НА РОЗЕТКАТА ОТ ПЛИСКА ... Павле, имам много интересен материал за катарите в Италия и във Франция, и за връзките им с България, мога и да го преведа, но не мога да го публикувам ... Тайната на тамплиерите - непознати и самоотвержени войни ... Включително като богомилите от 10-ти век, както и катарите от 11-ти век. Тайната на Светия Граал е разкрита! Вижте къде е скрита реликвата ... катарите, орденът на Сион и кой ли не.

Познахте, говорим за прочита на легендата за нея в "Шифърът на Леонардо&rdquo ... Катарите са завещали могъща тайна, която може да промени света... Универсална библиотека за книги и текстове на български език. Над 3000 автори. Поддръжка на FictionBook (FB2), EPUB и TXT. Разбирането на Катарите за Иисус било различно от това на Християнската религия. Те смятали, че Той дошъл на Земята не за да изкупи греховете на хората, а да им покаже, че тяхното Царство ... Рен льо Шато: вестготи, катари, тамплиери (Тайната на еретиците) Автор: Жан Блум ... гнездо на катарите. Говори се, че някои Съвършени са успели да се спасят от Инквизицията и са отнесли със ... Загадката на катарите. Докато търсехме отговорите на тези въпроси, все се намираше нещо, което да ни напомни, че според легендите Свещеният Граал е у катарите.За нас Граалът бе просто мит и ние не бяхме подготвени да ... Тайната на катарите. Тегло 0.300 кг"Динамични сюжет, в комбинация с интели...